De NVM makelaar in Vught en regio Den Bosch - Van der Heijden

Wij zijn de NVM makelaar in Vught. Met meer dan 40 jaar ervaring als taxateur en makelaar in de regio Den Bosch, zijn wij de partner om jou te helpen!

Voor zowel taxaties, verkoop als aankoop kun je bij ons terecht. Wij hebben ook geruime ervaring in professionele samenwerkingen met o.a. hypotheekverstrekkers, banken en projectontwikkelaars.

Bij Van der Heijden makelaardij bedienen wij elk prijssegment en elk type huis, van laag tot hoog en van appartementen tot monumentale panden. 

 

Wat doen wij?

Taxaties

Voor een taxatie van een woonhuis, appartement of zelfs bedrijfsruimte in regio Vught / Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres.

Verkoop

Wij hebben 40+ ervaring met de verkoop van huizen en appartementen in elk segment. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in regio Vught / Den Bosch.

Aankoop

Wij weten vaak welke huizen in de regio Vught / Den bosch te koop kopen voordat ze op Funda komen. Zoek jij een aankoopmakelaar? Bel ons nu.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij de waarde van elk huis, in elke straat, in elk dorp rondom Vught en Den Bosch, daag ons uit!

Quirinus

Nieuws & Tips

Partners